LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ

Eğitim öğretim yılının başından beri sürdürdüğümüz akademik başarımızı LGS Türkiye birinciliği ile taçlandırdık! 2024 LGS’deki tüm soruları doğru cevaplayan ve 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan 8. sınıf öğrencimiz Bartu Akdoğan ile emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

LGS’DE TOPYEKÛN ZİRVEDEYİZ

8. sınıf öğrencilerimizle birlikte akademik eğitimdeki farkımızı bir kez daha gösterdik ve LGS 2024’te büyük bir başarı elde ettik. LGS’de Türkiye birinciliği de dahil olmak üzere en üst sıralarda yer almayı başaran ve neredeyse tamamı %20’lik dilime giren öğrencilerimizle gurur duyuyor, sene içerisinde harcadıkları büyük emek için öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

LGS BAŞARINIZI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

LGS’de başarıyı ödüllendiriyor ve 9. sınıfa TED Çorlu Koleji Lisesinde başlayacak öğrencilerimizin yarısına burslu eğitim fırsatı sunuyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimize %100, %75, %50, %25 oranlarında burslu eğitim fırsatı vererek geleceğimizin güvencesi gençlerimizin hayallerini, hedeflerini ve başarılarını sonuna kadar desteklemeye devam ediyoruz. Eğitim alanında yalnızca şehrimizin değil, ülkemizin gururu olmaya aday TED Çorlu Kolejinde okuma ayrıcalığı hakkında detaylı bilgi için www.tedcorlu.k12.tr linkine tıklayabilir veya (0282) 653 51 51 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

WSC EKİPLERİMİZLE GLOBAL ROUND İÇİN STOCKHOLM’DEYİZ

Öğrencilerimizin yabancı dil eğitimlerini birincil önceliklerimiz arasında bulunduruyor, birçok farklı etkinlikte yer almaya devam ediyoruz. Bu bağlamda ulusal ve uluslararası programlar ile fark yaratan okulumuzun ortaokul ve lise kademelerimizdeki The World’s Scholars Cup (WSC) ekibi, Stockholm'deki Global Round'da yarışmak için İsveç’e gitti. Stockholm'deki Global Round'da okulumuzu temsil edecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

YAZ OKULU İÇİN İNGİLTERE’DEYİZ

Lise ve ortaokul kadememizdeki 18 öğrencimizle birlikte 15-28 Temmuz tarihleri arasında Londra’daki Greenwich Üniversitesinde gerçekleşen yaz okuluna katılmak için İngiltere’ye gittik. Yaz okulu, bizlere yurt dışı deneyimi kazandırarak yeni yerler görmemizi, yeni arkadaşlar edinmemizi, bol bol İngilizce pratik yapmamızı, birçok sosyal ve kültürel etkinliğe katılmamızı sağlayacak. Bu sayede yaz tatilimizde hem çok şey öğrenecek hem de çok eğleneceğiz.

BUGÜN KAYDOL

2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesinden 11. sınıfa kadar TED ayrıcalığını yaşamak isteyen öğrencilerimiz için sınırlı sayıda kontenjan ile kayıt dönemimiz devam ediyor. Okulumuz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, randevu için 0282 653 51 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

5 YAŞ SINIFIMIZDA SON KAYITLAR!

Anaokulu kadememizdeki 5 yaş sınıflarımızda son kontenjanlar ile kayıtlarımız devam ediyor. Gelin, siz de şimdiden anaokulumuza başlayın ve ilkokuldaki yerinizi garantileyerek çocuğunuzun TED Çorlu Koleji ayrıcalığını yaşamasını sağlayın. Okulumuz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir, randevu için 0282 653 51 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

EDUCATED KIDS’DE KAYITLARIMIZ BAŞLADI

EducaTED Kids ile öğrencilerimizin bütüncül gelişimini, olgunlaşmasını ve potansiyeline ulaşmasını destekleyecek ideal eğitim olanaklarını ve benzersiz koşulları sağlıyor, gelecekte her eğitim kurumunda uygulanacağına inandığımız, fark yaratan eğitim anlayışımızla ülke sathına yayılan bir marka olmayı hedefliyoruz. TED Çorlu Kolejine öncelikli kayıt hakkı ve aidiyet indirimi gibi çok avantajlı fırsatlar da sunan EducaTED Kids hakkında detaylı bilgi almak için (0282) 673 73 10 veya (0541) 739 73 10 numaralı telefonu arayabilir, www.educatedkids.com.tr adresinde web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.